JOIN US
 

Weekendens program

Fredag

15.00 : Dørene åbnes
18.00 : Aftensmad

20.00 : Turnering: Rocket League 3v3
22.00 : Fælles gaming: PUBG

 

Lørdag

13:00 : Turnering: CSGO Del 1 5vs5
18.00 : Aftensmad
20:00 : Turnering: CSGO Del 2 5vs5
01.00 : Doom nades (Æbleskiver med Nutella fyld)

Søndag

12.00 : Slut

 

Information

Her på "Infosiden" er der en række nyttige informationer om afviklingen af weekenden. Programmet kan være godt at kende, så man ved hvornår der spilles fællesspil, kører konkurrencer, hvornår der er mad eller hvornår der er et frirum til at sove, køre på "McSnack" osv. 

Har du forslag til spil der skal spilles, kan du skrive det på facebook inden arrangementet og se om der er opbakning. Ved velkomsten om fredag til selve arrangementet inden aftensmad, vil man også kunne komme til arrangørerne med forslag og herefter tager vi en kort snak i plenum om forslagene.

Facebook-gruppen "Beargames", er en lukket gruppe for deltagere og tidligere deltagere af BearGames. Her kan man læse om nyheder, spil, hardware osv.
Link til BearGames' Facebookgruppe: http://www.facebook.com/#!/groups/95667315552/

Huskeliste

  • Gigabit netværkskabel på min. 7m.
  • Hovedtelefoner (højtalere er forbudt).
  • Installationsmedier og -koder til dine spil og programmer, så du kan reinstallere hvis det går galt.
  • Forlængerledning MED jord og på min. 3 m. Hver deltager får kun ét stik til sit udstyr. Det er altoverskyggende, at du har jord på, ellers kan du risikere at brænde dit udstyr af og få stød.
  • Virusscan din computer hjemmefra (husk nyeste updates inden scan). Avast Antivirus og SuperAntiSpyware er anerkendte gratisprogrammer.
  • Opdater styresystem og spil hjemmefra. Trim din maskine, kort sagt;-)
Turneringer

Nu har vi kørt CSGO og Rocket League turneringerne med mix teams(baseret på ranking og lidt hvor man sidder) og det forsætter vi selvfølgelig med. Jeg vil sørme bare reminde jer på at det er for sjov disse turneringer afvikles og deres formål er at vi allesammen laver noget fælles til Beargames, noget med lidt mere krudt i end bare tilfældig FFA. Det har indtil fungeret fint med få undtagelser. Der er ikke lige andre steder hvor de gør ligesom os med at lave holdene på denne måde som vi gør. 

Dem som har været med til Beargames ved hvor meget energi der bliver lagt i at lave nogle fair hold, så vi kan have en fair turnering i specielt CSGO, for det da helt klart sjovest, men nogle gange er det svært at bedømme folk baseret på en tilmeldings-formular, nu kender jeg heldigvis de fleste så det gør det nemmere.

Men for at lige komme tilbage på hvordan holdene bliver lavet og taget i betragtning at det er for sjov og hygge vi har denne turnering, så husk at der i dit hold både kan være en "elite" spiller, men også en n00b og det skal der også være plads til. Man må som elite spiller eller middel god spiller bare tage sine forbehold og have det med i sine taccs/strategier.

 

Spil du bør have installeret

CSGO
Rocket League
PUBG


Yderligere snak/debat om spil til arrangementet, henvises til BearGames-gruppen på facebook.

Mad menu

Både fredag og lørdag vil der blive serveret aftensmad. 

Fredag: TBA

Lørdag
: TBA

Natdessert lørdag kl. 24.00

Opdateret 20/2 - crew@beargames.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net